Halk sağlığı ve böcek ilaçlama uygulamaları konularında çevre sağlığı uzmanları, tıbbi teknolog, ziraat mühendislerinden oluşan uluslararası haşere sistemleri ile donatılmış haşere ilaçlama hizmetleri firmamız ilaçlama sektöründe 25 yıllık bir serüvene imza atmıştır.

Teknik altyapımızı ve uluslararası arenadaki başarılarımızı tecrübemizle birleştirerek böcek ilaçlamanın yanı sıra su deposu temizleme ve canlı hayvan yakalama sistemleri ,fumigasyon, dezenfeksiyon, gözetim birimlerini de bünyemizde oluşturarak  uzman kadromuzla haşere ilaçlama hizmetleri sektöründe  hizmet vermeye devam ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana sizlere ürün ve hizmetin en iyisini sunmayı hedef edinirken ilerleyen yıllarda  T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 27 Ocak 2005 tarihinde yürürlüğe giren yönetmelik şartlarına uygun olarak “Mesul Müdürlük Sertifikası” ve “Halk Sağlığı Alanında Haşerelere Karşı İlaçlama Usul ve Esasları” belgelerini de alarak hizmetlerimizin halk ve çevre sağlığını korumaya yönelik tutumumuzu daha da öne çıkardık ve yasalara uygun hizmet veren böcek ilaçlama firmaları arasında yerimizi aldık. Aynı zamanda “Uluslararası Pest Kontrol Birliği’ne üye olarak dünyada yaşanan sektörümüz ile ilgili akımları ve gelişmeleri anında takip edebilme olanağına sahip olduk.  Vizyonumuz, çevre ve insan sağlığı alanında Türkiye’de en çok bilinen ve tercih edilen, haşere ilaçlama hizmetleriyle sektörde örnek gösterilen bir kuruluş olarak, uzmanlık alanımızdaki teknolojileri yakından takip ederken “müşteri memnuniyeti” odaklı çalışma prensibini hizmetlerimize yansıtmaktır.

Amacımız, çevrenin ve toplumun sağlığını koruyacak ilaçlama, haşere mücadelesi, temizlik- hijyen hizmetlerinin geliştirilmesi ve uygulanması yoluyla çevresel ve toplumsal fayda sağlamak ve fark yaratmaktır.

Görevimiz;,Haşere kontrol hizmetleri gereği faaliyet alanlarının farklılığına, üretim aşamalarınızın birbiri ile olan entegrasyonuna, fiziki yapıya ve haşere çeşitliliğine uygun; Çözümler üretiyor, Riskleri öngörerek hizmet adımlarını planlıyor, Düzenli periyodik raporlama ve dönemsel raporlamalarlada sizin tarafınızdan da izlenebilirliği sağlıyor, Eğitim programları düzenliyor, Hizmeti 3. şahıs mali mesuliyetlilik sigortası kapsamında sağlıyor, Yasal prosedürlere uyuyor, İhtiyaç duyduğunuz zaman hemen yanınızda oluyoruz.

Our Score
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.8]